Fòrum literari: Agost-setembre








És positiu dedicar un any a un/a escriptor/a?

Comentaris

  1. Tot depèn de l'escriptor. El que és cert és que l'any Verdaguer, per exemple, ho ha notat algú que no estigués ja motivat especialment?

    Rodoreda és més popular, i segurament les reedicions de la seva obra en aquest any li faran justícia.

    ResponElimina
  2. Crec que és una obligació moral de cada cultura en qüestió. Una altra cosa és l'encert en la tria del cànon d'autors a homenatjar o en els actes que es realitzin, aquí sí que es pot entrar a criticar...

    ResponElimina
  3. Crec que sí que és positiu dedicar un any a un escriptor/a, però de vegades la difusió de les activitats no és gaire bona. És important també triar els actes i activitats adequats a cada autor, com també fer-ne una bona difusió perquè tothom que vulgui pugui participar-hi.

    ResponElimina
  4. No em sembla mal idea dedicar un any a recordar un escriptor. El 2008 serà l'Any Rodoreda i serà també el centenari de la Crònica de Jaume I.

    ResponElimina
  5. Si que uho es, sobretot si aprofiteu aquest any Rodereda per llegir no només a la gran Mercè, si no també tota aquella escola que ha deixat de novel.listes actuals, entre les quals us recomano les novel.les "Màxima" de Mariona Masferrer i "Temps d'absències" de Marta Planes.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Música i literatura: Els amants de Vicent Andrés Estellés

El poema del mes: Cambra de Tardor"