L'Article: Un passeig pel Saló del Llibre







Abans d'entrar, començo a sentir l'olor dels llibres. Un cop, a dins una munió de lectors i lectores empedreïts passegen i s'aturen a cadascun dels estants, s'aturen a tafanejar pàgines i pàgines esgrogueïdes, de llibres d'autors que molts han llegit, i que avui encara llegim. Potser fins i tot, s'arrisquen a comprar un exemplar d'aquells que tenen les tapes dures, i que fa goig tenir a la biblioteca. I inclús potser algun lector s'imagina que és aquell personatge de Cortázar que comença llegint una història i acaba essent el protagonista d'aquella història. Ens abandonem en la immensitat dels llibres per uns dies al Saló del Llibre.

Comentaris

  1. La flaire dels llibres recent impressos... crec que no hi ha droga més dura.

    ResponElimina
  2. He visitat per primera vegada el saló del llibre, ahir diumenge. Sincerament prefereixo la fira del passeig de Gràcia, de llibres de segona mà, o la fira de llibres en català.
    Al saló, pel meu gust, molta editorial, molts estands per al públic infantil i familiar, i pocs llibres.
    Per cert, hi actuava el Gerard Quintana, i em van agradar força un parell de cançons, també la manera que té de cantar.

    ResponElimina
  3. Hola Roser, aquest any no hi he anat, sí els dos primers. I no em va agradar massa. Prefereixo, com diu el Jordi, la Fira del Passeig de Gràcia o la Setmana del Llibre en Català.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Música i literatura: Els amants de Vicent Andrés Estellés

El poema del mes: Cambra de Tardor"