Premi a l'esforç femení

















El passat 8 d'abril, la Teresa del bloc Paraules i mots
m'ha concedit el Premi a l'esforç femení. Com diu la Teresa, l'objectiu d'aquests premis-mems és ajudar-nos a conèixer-nos, tant a nivell de blocs com de persones.

I jo dono aquest premi als blocs fets per dones:

Entre somnis i realitats,

Ariadna al laberint grotesc


Moltes gràcies per aquest premi Teresa.

Comentaris

  1. No es mereixen. M'agrada molt el teu blog, ja fa uns mesos que el segueixo.

    ResponElimina
  2. Gràcies Teresa. Això em permetrà a mi també, seguir i conèixer més bé el teu bloc.

    ResponElimina
  3. Com pots veure en aquesta ressenya apareguda al DIARIO DE MENORCA, potser no som el més indicat per rebre aquest premi. De totes maneres, gràcies.
    CULTURÀLIA, suplement dominical del DIARIO DE MENORCA
    "Laura va néixer el mes de maig de 2006, per vèncer el tedi, i ho va aconseguir. Si llegeixes això, és que ets una persona especial...”
    Una sugerente y enigmática presentación invita a navegar por un blog con nombre de mujer. Su autor, un apasionado de las letras y de la cultura en general (se deduce...), publica entradas que van desde la literatura hasta la actualidad social y política pasando por referencias personales aplicables a la vida misma. La poética es una constante en una relación de “posts” que se atreven con la recomendación de lecturas y conciertos. Pero ¿cómo se llama esta bitácora? Amo a Laura. Un encabezamiento tan singular como la vida misma ¿no creen?
    “Eclecticisme, entès com a afany de cercar nous camins, sense tancar-se cap perspectiva i, si ho voleu, fins i tot arriscant-se a cometre errades ocasionals.” (Josep Fontana i Làzaro). Buena cita para un cajón desastre que no olvida las referencias a Menorca y donde una amplia secuencia de álbumes fotográficos, por tema, complementa los archivos escritos editados.
    Cualquier internauta que se precie disfrutará del listado de enlaces favoritos del autor, Jaume Vidal Forteza, quien entre el menú posee una característica distribución entre “el cielo”, “el purgatorio” y “el infierno”. Entrevistas a relevantes personajes del ámbito cultural y las más bellas imágenes de paisajes o fenómenos astronómicos forman también parte de los contenidos de este grupo de enlaces externos donde hay un capítulo dedicado a Ramon Llull.
    Volviendo a la bitácora, se agradece el mensaje claro de quien escribe, en verso o prosa, cada entrada invita a desvelar y a formar parte del misterio que esconde la creatividad de cada ser humano.
    Valoración: Excelente variedad de contenidos. Prevalece la PALABRA.

    @Para que el suplemento haga mención de un blog en especial, enviad vuestra sugerencia a culturalia@menorca.info

    ResponElimina
  4. Tens raó. Ja he solventat aquesta petita errada.

    Salutacions cordials.

    ResponElimina
  5. Arribo tard, però moltíssimes gràcies!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Música i literatura: Els amants de Vicent Andrés Estellés

El poema del mes: Cambra de Tardor"