Apunts de viatge: París de nitAquesta és la tercera vegada que faig una visita turística a la capital francesa. I és ben cert que quan hom visita més vegades una ciutat li troba bells misteris per a descobrir. Així doncs, la novetat d'aquest tercer viatge fou el passeig al Bateau pel Sena de nit. Quina meravella! El cel era negre, i els edificis i carrers dels voltants del riu estaven il·luminats. Aquell viatget nocturn per aigües dolces feia que et deixessis portar riu enllà: sense presses, sense preocupacions; només deixar-se portar... Llavors es va sentir un ohh! col·lectiu quan vam passar per davant del monument creat per Gustave Eiffel, totalment vestit de llums. I no és pas casualitat que París sigui la ciutat de les "Llums", en tots els sentits.
El cert és que quan baixes del Bateau, ja no oblides mai aquell trajecte.
En conclusió, París té dues cares: de dia i de nit. Totes dues ciutats són increïblement boniques. Un cop les has visitat ja no pots desempallegar-te de l'encanteri i t'abelleix, com diuen els valencians, tornar-les a gaudir en el proper viatge.

Comentaris

SM ha dit…
Els bateaux mouches són turístics a rabiar, però s'ha de dir que valen la pena. El viatge de nit pel Sena és incomparable.
Arlequí ha dit…
Hola SM! Sí tens tota la raó.

Salutacions cordials.

Entrades populars d'aquest blog

Paisatges literaris: Xiuxiueigs

4t Aniversari bloc Antaviana: Inventa