Apunts de viatge: París
















Què puc dir de París que no s'hagi dit ja? Realment és una ciutat enorme, bella i cosmopolita. És allà on podreu trobar la casa de Víctor Hugo. L'escriptor francès tenia a la seva cambra de dormir un escriptori i allà era on creava els seus escrits i les seves obres. Després hem visitat una part de la capital francesa de nit, gràcies al Bateau que et porta pel Senna. En aquest passeig vam poder veure la catedral de Notre Dame, i la Tour Eiffel, il·luminada, entre d'altres monuments i edificis emblemàtics. I no podem oblidar tampoc Versalles, el palau dels palaus, envoltat d'uns magnífics jardins. Tot això, anava acompanyat de la famosa gastronomia francesa: creps, sopes de ceba, amanides de formatges, ànec, etc.
I és cert que quan visites París un cop, sempre ve de gust tornar-hi, perquè no s'acaba mai. París és la ciutat dels intel·lectuals, dels romàntics, dels surrealistes o de pintors com Picasso. Tots ens deixem seduir per aquesta capital, quan la visitem ens fascina i quan l'abandonem sentim recança quan som al tren i només pensem quan hi tornarem.

Comentaris

  1. París es una ciutat per tornar-hi mil cops, oi? El que té bo, és que "només" està a 1200 km, tampoc és l'altra punta del món, jajajajaa Salutacions cordials :)

    ResponElimina
  2. Benvinguda al bloc Cris! Tens raó, París és a prop, i sempre vénen ganes de tornar-hi.

    Salutacions cordials.

    ResponElimina
  3. Una ciutat increïble, que mai s'acaba. M'imagino que l'única que s'hi assembla és Nova York... En un parell d'anys hi he de tornar, si la salut i els diners m'ho permeten vull fer-hi retorns i anar-la coneixent més profundament. M'alegro que hagi anat bé el viatge!

    ResponElimina
  4. Benvolgut David és cert. Jo estic segura que algun dia no gaire llunyà podràs tornar a visitar París i altres ciutats del món.
    Gràcies pels consells!

    Una abraçada.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Música i literatura: Els amants de Vicent Andrés Estellés

El poema del mes: Cambra de Tardor"