L'entrevista a l'Arlequí









Dones en Xarxa, web local de Santa Coloma ha fet la primera entrevista a l'Arlequí. No és que m'agradi fer publicitat d'aquestes coses, simplement m'ha fet il·lusió compartir-ho amb tots els seguidors i seguidores de l'Antaviana.

L'entrevista.

Moltes gràcies Marta Roda.

Comentaris

  1. Tan de bo algun dia no calguin associacions de dones, diferenciades d'associaicons obertes a tothom, perquè no hi hagi més discriminació per cap motiu.

    Felicitats per l'entrevista!

    ResponElimina
  2. Hola Roser! Felicitats pel bloc i l'entrevista que et van fer a "Dones en xarxa". M'agradaria llegir algun dels teus poemes... seguiré buscant dins del bloc per si els trobo. ricard99, autor del bloc "última ronda" i també professor de secundària de català. Vaig estar treballant a un centre de Santa Coloma.

    ResponElimina
  3. Hola Víctor! Tens raó, però mentrestant la tasca d'entitats com aquesta és necessària per tothom. Gràcies.

    Benvingut Anònim i gràcies! A l'apartat de l'arxiu trobaràs textos antics, però jo sóc més aviat de narrativa.
    A Santa Coloma s'hi treballa bé oi?

    Salutacions cordials.

    ResponElimina
  4. Hola Roser! Sóc el Ricard
    -l'Anònim d'ahir- és que no sabia el meu compte google i no podia deixar el meu nom. Ja em llegiré els teus escrits de narrativa de l'arxiu, hi tinc interès. Escric poesia i sóc col·lega del Jordi Julià. Aquest curs ja no treballo a Santa Coloma, però hi vaig estar a gust. Fins ara! Ricard Mirabete

    ResponElimina
  5. Benvingut Ricard! El Jordi Julià va ser professor de Teoria de la literatura quan jo feia primer de carrera. A Santa Coloma, s'hi treballa molt bé!

    Salutacions cordials!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Música i literatura: Els amants de Vicent Andrés Estellés

El poema del mes: Cambra de Tardor"