L'Anecdotari: Un dia a la televisió









La segona setmana de febrer, coincidint amb la presentació de la meva criatura literària A l'altra banda del riu a la Tralla de Vic, en Biel Barnils, em va convidar al Canal Català Osona al seu programa d'entrevistes bis-a-bis.Trepitjar un plató de televisió, sobretot per una persona tímida com jo, va ser tot un repte. A la ràdio només t'escolten, i no poden veure si fas mala cara, però a la tele es veu tot, o gairebé tot.
El plató era molt agradable i de seguida que en Biel va començar l'entrevista em vaig oblidar deliberadament de les càmeres, i fou una conversa de i sobre literatura molt interessant. Dins del mateix programa, en Biel al finalitzar l'entrevista em va demanar que llegís un fragment d'un dels contes del llibre, un altre repte, i després em va demanar que triés una cançó, la meva cançó més estimada. Fou una altra experiència per a recordar, perquè avui dia a la televisió hi ha molts programes deixalles que en diuen, però en alguns canals locals, però no menors, encara ofereixen espais culturals d'interès.

Comentaris

  1. Si, ets tu, efectivament. Doncs jo sóc el que et va fer u vol per La Tralla.

    ResponElimina
  2. Hola, Ferran. Sí sóc jo! Ara ja sé qui ets. Darrement estic fent tantes coneixences, que em costa recordar qui és qui.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Música i literatura: Els amants de Vicent Andrés Estellés

El poema del mes: Cambra de Tardor"