25 sense Espriu: L'abast de l'homenatge a Espriu






















Logo extret de Can Blogs de Lletres.


Fa aproximadament un any, un bon dia, arrel d'un comentari que em va deixar el Víctor Pàmies on em deia que després de l'homenatge a Joan Amades, venia Salvador Espriu. Així sense adonar-me'n ja estava penjant en aquest blog, la meva llar literària i virtual, un text i un logo extret de can Blogs de Lletres, cedit clar, per Josep Porcar, on convidava a la blogosfera a participar en un homenatge el dia 22 de febrer del 2010 per a commemorar els 25 anys de l'absència d'aquest escriptor tant estimat per tots i totes nosaltres. Avui per sorpresa meva he descobert que aquesta iniciativa ha servit perquè un blog dedicat a la moda, dediqués un post a homenatjar algú. M'he quedat meravellada de la força i l'abast que pot tenir la xarxa i el món dels blogs per fer arribar el missatge de molts de nosaltres que aquella setmana vam voler recordar Salvador Espriu i la seva immensa obra.

Comentaris

  1. I és clar que és bonic enrecordar-nos de les persones que estimem o valorem i més quan toca!

    Va ser una experiència molt bonica, Roser!

    ResponElimina
  2. t'agraeixo la idea i el link, roser. el que a mi em sorprèn és que el món literari i el món de la moda s'arribessin a linkar en la vida ;). fora broma...la xarxa te un gran potencial a tots els nivells "para lo bueno i para lo malo", gràcies per fer-ne ús en lo bueno, i fer-ho tant bé, que encara que el meu món sigui la moda, m'agrada la literatura com a molts humans normals XD.

    un plaer!

    montse

    ResponElimina
  3. Tens raó Víctor! Va ser una experiència molt bonica!

    MontseFabra, cadascú té les seves aficions, la moda a mi també m'agrada també forma part dels humans normals. Me n'alegro que tinguem en comú la literatura.

    Un plaer!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Música i literatura: Els amants de Vicent Andrés Estellés

El poema del mes: Cambra de Tardor"