Reflexions en veu alta: Iniciatives blocaires

D'ençà que vaig crear el blog Antaviana desconeixia i desconec les possibilitats de la blogosfera. Contínuament, sorgeixen blocaires amb propostes perquè tots i totes els que portem la literatura a les venes ens animem a participar. Per començar en Jesús M. Tibau amb els jocs literaris, alguns d'ells creatius, ens anima a despertar la nostra creativitat per fer un joc col·lectiu. Si seguim pel camí blogsfèric, recordarem els Convits Estiuencs que ens proposa cada estiu el senyor Francesc Mompó Valls. I encara hi ha més: la blocaire Jomateixa ens va proposar l'Auca dels blogs, i recentment el joc de nadal. La darrera proposta interessant és la que surt del bloc dels contes divers, que a partir d'una bonica il·lustració d'una ballarina, molts i moltes ens hem animat a inventar-nos un conte per a nens i nenes. Felicito aquests blocaires perquè amb les seves iniciatives originals fan que la blogosfera no només sigui un espai virtual i prou, sinó que ens comuniquem i li donguem vida a la literatura en català. Qui sap si d'aquí a un temps, algun/a estudiós/a de la literatura catalana considerarà aquests blocs i la nostra tasca com un tema d'estudi del moviment literari català 2.0.

Comentaris

Francesc Mompó ha dit…
Cal no oblidar els jocs de lletres que la senyoreta Valls ens proposa de tant en tant per refrescar-nos coneixements literaris; i també agrair-li els pessiguets literaris en forma de contes.
Una abraçada senyoreta Valls.
Salut i Terra
Sílvia ha dit…
M'agrada això que dius... I, a veure... tan de bo que, com tu dius, algun dia, algú reconegui la nostra tasca...Petons i moltes gràcies per anomenar-me!
Sílvia
Arlequí ha dit…
Gràcies, senyor Valls.

Sílvia, ja es veurà si algú reconeix la nostra tasca...

Petons i gràcies a tu!

Entrades populars d'aquest blog

Paisatges literaris: Xiuxiueigs

4t Aniversari bloc Antaviana: Inventa