50 aniversari Cavall Fort: Te'n recordes...?Imatge presa de la xarxa

Quina edat tenia quan vas començar a descobrir la revista Cavall Fort? I quin era el teu personatge favorit?

Comentaris

Biel Barnils ha dit…
M'encantaven el Jep i el Ferret(?) El llegia a l'escola, no a casa. Hi teníem una biblioteca plena de llibres i revistes. Devia ser ben petit perquè ni ho recordo la primera vegada que el vaig obrir.
garbi24 ha dit…
La veritat es que jo era de TBO...:(
Glo.bos.blog ha dit…
Jo recordo molt en Jan, en Trencapins i la cabreta Blanca. Llegíem el Cavall Fort amb les meves filles. En teníem un munt fins fa poc. Però es van extraviar en canviar de pis. Una llàstima!
lectora corrent ha dit…
Jo recordo el de les cames llargues (era en Jan?). No és de la meva generació, sinó de la de les meves filles i fill. A la meva filla Elena li van regalar una subscripció per a un any (era un concurs de dibuix) i després la vam renovar. Fins que van tenir uns 16-17 anys. Després vaig regalar-la a una neboda també fins aprox. els 16 anys.
Arlequí ha dit…
Celebro que tots vosaltres Biel, Garbi24, Glo.bos.blog i Lectora corrent recordeu les vostres experiències amb la revista Cavall Fort. Cadascú té les seves preferències de personatges, però a ningú se li oblida que vam aprendre a llegir en català gràcies a les seves pàgines i a tots els personatges que van passar per elles.

Gràcies!

Entrades populars d'aquest blog

Paisatges literaris: Xiuxiueigs

4t Aniversari bloc Antaviana: Inventa