7è aniversari bloc Antaviana: Crea amb Antaviana


Com molts i moltes de vosaltres ja sabeu, l'agost del 2007 vaig encetar la nova aventura amb el bloc Antaviana. Hi ha qui diu que els blocs o blogs encara tenen perdurabilitat. Qui sap fins on ens durà aquesta aventura? El cert, és que fa set estius que he anat creant diversos espais dedicats a la literatura, ja siguin projectes, o iniciatives de participació per a fomentar la vostra vena literària, com també homenatges a autors i autores de diversa índole per tal d'establint ponts de diàleg mitjançant les paraules i el món de la imaginació.I com sempre, sense vosaltres, sense la vostra constància lectora i participativa, l'Antaviana i per tant l'Arlequí no tindrien raó de ser, com les flors que necessiten l'aigua per a créixer.

És per això que enguany per celebrar aquest setè aniversari, us proposo que feu: un poema, un conte, aforisme fent servir la paraula Antaviana. Espero les vostres participacions!


Comentaris

  1. Set anys, deunidó!!
    Que en puguin ser molt més i que ho puguem compartir amb molta salut.

    FELICITATS!
    Aferradetes ☺

    ResponElimina
  2. Set anys s'han de celebrar com cal. No sé si serè capaç de fer un poema visual, això ja ho veurem, però el que si vull fer és felicitar-te pel blogversari. :-))

    ResponElimina
  3. enhorabona pels set anys de bloc!!!! ui no sé si seré capa´de fer un poema visual, ho intentaré

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Música i literatura: Els amants de Vicent Andrés Estellés

El poema del mes: Cambra de Tardor"