L'hora del cafè: L'art contemporani






Avui dia 6 d'abril,  s'inaugura una nova secció "L'hora del cafè", on plantejaré temes de cultura d'actualitat  que em semblen interessants,  perquè  els comenteu i opineu lliurement, si us ve de gust.

El tema d'avui és l'art contemporani. Ahir vaig anar al Caixafòrum, i vaig veure l'exposició "Tres narratives. Memòria". Quan entres en una exposició d'aquest tipus no saps què et trobaràs, i comences a veure objectes que sembla que no tinguin cap sentit, i sí que el tenen, perquè sempre trobes textos explicatius del significat de les obres. És llavors quan em pregunto si tot es pot considerar art. I si l'art contemporani es pot comparar amb  l'art d'artistes com per exemple  August Rodin, qui va crear el Pensador, inspirant-se en la Divina Comèdia, i en Dante.

Què en penseu: tot es pot considerar art? Quina opinió teniu de l'art contemporani? Heu vist alguna exposició d'art contemporani? Animeu-vos dir-hi la vostra!

Comentaris

  1. Bona tarda, gràcies per convidar-me a prendre cafè. M'agrada l'art i m'agrada l'art contemporani. També em faig la teva pregunta: a què li hem de dir art. No sé la resposta. Sé que no totes les obres creatives tenen un valor artístic, ni ara ni mai. Sé que hi ha obres creatives que els experts les valoren molt i d'altres no. Tinc el meu criteri per a ús personal i algunes vegades coincideixo amb els experts i altres no.

    ResponElimina
  2. Bona tarda, Consol! Benvinguda a "L'hora del cafè". Moltes gràcies per inaugurar aquesta nova secció amb la teva opinió.

    Salutacions!

    ResponElimina
  3. Hi ha vegades que et sents estafada. Però sol ser més important el que tu dus a una obra que el que ella pugui arribar a dir.

    ResponElimina
  4. Hola Helena Bonals, m'agrada molt el teu comentari!

    Moltes gràcies!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Música i literatura: Els amants de Vicent Andrés Estellés

El poema del mes: Cambra de Tardor"