dijous, 6 de gener de 2011

Reflexions en veu alta: Iniciatives blocaires

D'ençà que vaig crear el blog Antaviana desconeixia i desconec les possibilitats de la blogosfera. Contínuament, sorgeixen blocaires amb propostes perquè tots i totes els que portem la literatura a les venes ens animem a participar. Per començar en Jesús M. Tibau amb els jocs literaris, alguns d'ells creatius, ens anima a despertar la nostra creativitat per fer un joc col·lectiu. Si seguim pel camí blogsfèric, recordarem els Convits Estiuencs que ens proposa cada estiu el senyor Francesc Mompó Valls. I encara hi ha més: la blocaire Jomateixa ens va proposar l'Auca dels blogs, i recentment el joc de nadal. La darrera proposta interessant és la que surt del bloc dels contes divers, que a partir d'una bonica il·lustració d'una ballarina, molts i moltes ens hem animat a inventar-nos un conte per a nens i nenes. Felicito aquests blocaires perquè amb les seves iniciatives originals fan que la blogosfera no només sigui un espai virtual i prou, sinó que ens comuniquem i li donguem vida a la literatura en català. Qui sap si d'aquí a un temps, algun/a estudiós/a de la literatura catalana considerarà aquests blocs i la nostra tasca com un tema d'estudi del moviment literari català 2.0.

3 comentaris:

Francesc Mompó ha dit...

Cal no oblidar els jocs de lletres que la senyoreta Valls ens proposa de tant en tant per refrescar-nos coneixements literaris; i també agrair-li els pessiguets literaris en forma de contes.
Una abraçada senyoreta Valls.
Salut i Terra

Sílvia ha dit...

M'agrada això que dius... I, a veure... tan de bo que, com tu dius, algun dia, algú reconegui la nostra tasca...Petons i moltes gràcies per anomenar-me!
Sílvia

Roser Caño Valls ha dit...

Gràcies, senyor Valls.

Sílvia, ja es veurà si algú reconeix la nostra tasca...

Petons i gràcies a tu!