Feliç dia de la música

Avui és el dia de felicitar a tots i totes aquells que ens deleiten cada día amb la seva música, ja sigui tocant algun instrument, composant una lletra de cançó o cantant-la. Aprofito l'avinentesa per recomanar-vos un grup que potser ja coneixereu, però que he descobert que es diuen Stay Homas, que han composat, tocat i cantat cançons dedicades al confinament, que ens poden alegrar una mica aquest temps tan estrany, difícil i esquerp. I no tan sols això, sinó que a través de les seves lletres, ens poden arribar missatges que ens obrin una nova perspectiva vital, valorar les petites coses importants: com poder veure les amistats, tenir un amor que potser ens espera, o potser encara no coneixem, caminar pels carrers, i que fins i tot, un cop s'acabi aquest malson, potser ens atrevim a dir coses que abans potser no hauríem dit, vull dir, que cal reviure, o tornar a començar a viure i no deixar-nos véncer mai per la tristesa o la desesperança. Potser sona utopia, però simplement, jo mateixa lluito contra aquestes tenebres perquè tard o d'hora tot canvia i tot passa. Mentrestant, gaudim de la música, sigui la que sigui que us agradi, perquè hi ha gustos per a tots i totes. Feliç dia de la música i per celebrar-ho us comparteixo una versió diferent de "Paraules d'amor", cantada per Joan Manuel Serrat i Pablo Alboran.
Comentaris

Helena Bonals ha dit…
Jo em pensava que el dia de la música és el 21 de juny!
sa lluna ha dit…
La música, ha estat, és i serà el millor moment per a mi. La que m'acompanya en els instants més baixos i la que em dóna vida.
Una versió que no havia escoltat. Gràcies!
Anònim ha dit…
Jo també, però la premsa va dir que és el 22 de novembre! Gràcies, Helena!

Sa Lluna, totalment d'acord amb tot, i jo també l'he descobert fa poc, aquesta versió!

Gràcies a tu!

Una abraçada,

Roser Caño Valls

Entrades populars d'aquest blog

Propera activitat cultural: Conferència virtual "La consciència de si mateixes i la seva autoestima en dues dones: Catherine i Aloma.

Llegim Poesia: "La ginesta" de Joan Maragall