A reveure, ens trobem en una nova aventura

 


Enguany aquest bloc ja ha complert 14 anys, ja és adolescent. Després de rumiar-hi molt, finalment m'ha vingut al cap la idea que tot té un inici i un final. I és que per encetar nous projectes, cal tancar-ne d'altres que ja han arribat a la seva fi. No, no us entristiu, l'Arlequí, el meu alter ego, té un projecte que encara està pensant, que consistirà en fer podcasts sobre cultura, humanitats, art, història, literatura, universals però tot sempre en la meva llengua materna, el català,  perquè segueixo la premissa que deia Carles Riba, que deia que les persones ens expressem millor amb la llengua amb la que pensem. Us passo això sí les xarxes on em podreu trobar, i seguir els meus nous projectes: twitter @CanoRoser, FB: Roser Caño, Instagram: rosercanovalls. En més de1000 posts, l'Arlequí ha fet escrits propis, també ha fet entrevistes a gent molt interessant de la cultura, així com ha reflexionat sobre temes diversos relacionats amb les humanitats. I és per això, que jo, l'alter ego autèntic de l'Arlequí, us agraeixo la vostra fidelitat a aquest espai, que de fet és vostre i també el feu vosaltres tant si el llegiu en silenci, com si feu les vostres aportacions. Ens veiem aviat, si voleu, en la meva nova aventura, els podcasts. A reveure i sobretot, cuideu-vos molt.  I per acompanyar-nos en aquest comiat, escoltarem un cop més la millor cançó, Qualsevol nit pot sortir el sol de Jaume Sisa Una abraçada.


Qualsevol nit pot sortir el sol - Jaume Sisa - YouTube

Comentaris

sa lluna ha dit…
Dons si que sap greu, Roser. No estic a cap de les xarxes que proposes, ho sento molt. Però cadascú tria on vol estar i on no. Et desitjo molta sort en la teva aventura.

Salut, nina!
AlfredRussel ha dit…
Molta sort, i moltes gràcies per tots aquests anys. Ens veiem a les xarxes...
Unknown ha dit…
Moltes gràcies Sa Lluna. Sí cadascú tria el seu camí.

AlfredRussel, moltíssimes gràcies!I tant!

Entrades populars d'aquest blog

Propera activitat cultural: Conferència virtual "La consciència de si mateixes i la seva autoestima en dues dones: Catherine i Aloma.

Llegim Poesia: "La ginesta" de Joan Maragall