Premi per a l'Antaviana

Avui per sorpresa meva, el Llunàtic ha decidit atorgar-me el Premi Art i Pico. La veritat és que darrerament estic aconseguint moltes coses: tenir una pàgina d'autora al Joescric, veure publicat un post del bloc a la primera antologia de la catosfera, sortir al suplement cultural de l'Avui del dijous 7 de febrer. I bé, crec que el més important és saber que hi ha lectors que em llegeixen i em fan de crítics. Moltes gràcies Llunàtic per donar-me aquest premi.

El cert és que hi ha moltíssims blocs interessants, i tot i que no sóc partidària de fer distincions, jo atorgo el premi als següents blocs:

Comentaris

Jesús M. Tibau ha dit…
Moltes gràcies pel reconeixement
Gonzalo ha dit…
Gràcies! Intentaré merèixer-ho. El cert és que darrerament trobo poc temps per a il·lustrar el bloc com m'agrada fer. Si un premi ha de convidar a la reflexió, la meva personal va per aquí. M'agradaria comptar amb dues cames igual de fermes, poesia i imatge, però queda molta feina per fer. Veurem, veurem... Gràcies de nou.
arlequí ha dit…
De res, Jesús M. Tibau, és un plaer gaudir de la literatura amb blocs com Tens un racó dalt del món.

Gonzalo, de res. Tothom que crea literatura en català i la comparteix amb d'altres lectors i ho fa amb un treball de qualitat es mereix un reconeixement.

Salutacions cordials.
enveubaixa ha dit…
Gràcies per haver pensat en el meu bloc. Jo també he decidit seguir la cadena i concedir el premi.

Entrades populars d'aquest blog

Paisatges literaris: Xiuxiueigs

4t Aniversari bloc Antaviana: Inventa