Balanç del 2008Ara fa un any i tres mesos un bon dia vaig decidir crear l'Antaviana. La veritat és que fou una iniciativa espontània, arran d'una conversa amb el Llunàtic on em parlava dels blocs/blogs.
Cada dia s'acosten més lectors i lectores a tafanejar les pàgines que escric, i fins i tot participen en els jocs que proposo i que us fan ballar el cap una miqueta. Arran del bloc, he participat a les primeres Jornades de la Catosfera, d'on va sorgir la publicació del primer llibre de blogs en català, del qual n'he format part. I vaig assistir a dues de les presentacions de l'esmentat llibre. Així com també he col·laborat en l'homenatge dedicat a en Joan Brossa. No puc oblidar les dues vegades que he col·laborat en els jocs literaris de'n Jesús M. Tibau. Tampoc pub bandejar el passeig per milers de blocs/blogs a través dels quals he après coses sobre llibres, obres, etc. Així doncs aquest fill cibernètic m'ha dut a camins insospitats, que espero que continuiïn al llarg del 2009.

Comentaris

Sadurní Vergés ha dit…
Que així sigui, Arlequí.

Salut,
S.
Arlequí ha dit…
Moltes gràcies Sadurní.

Salut i feliç any nou!
Anònim ha dit…
Un any nou és com un full abans de ser encetat: lluny de ser una terra erma, és la possibilitat de redreçar el fil de la nostra història, de lliurar-nos a l’esperança de canviar l’argument allí on ens convinga, de mantenir el compromís per la paraula. Que no ens falte inspiració per l’any que comença! Bon any nou!
Arlequí ha dit…
Moltes gràcies Josep Manel. Bon any nou per a tu també!
Arlequí ha dit…
Gràcies novesflors. Bon any per a tu també.

Entrades populars d'aquest blog

Paisatges literaris: Xiuxiueigs

4t Aniversari bloc Antaviana: Inventa