3r Aniversari d'Antaviana: L'estiu del 2007

L'estiu del 2007 vaig donar crear l'Antaviana i així va néixer l'Arlequí. Aleshores, vaig triar un estil clàssic i senzill, i el blog era un simple espai per a publicar alguns contes que tenia guardats al calaix, bé més aviat, al disc dur. D'un any a l'altre, van néixer noves seccions: El Qüestionari, Digue'm què llegeixes?, Llegim amb..., Jocs literaris, Música i literatura, i a dia d'avui encara han sorgit noves seccions, com l'Entrevista blocaire, Dues versions, una mica de música. Al llarg d'aquests tres anys la quantitat de posts ha anat augmentant (de 52 a 311), i en aquest període han anat passant per aquí diferents lectors i lectores, molts dels quals també són blogaires, siguin tímids, obssessius, exhibicionistes, etc. El que més m'agrada és el fet que gràcies aquests lectors que deixen els seus comentaris, fan que tant el blog com l'Arlequí es facin una mica més grans, sempre amb senzillesa, i sobretot, gràcies a la seva constància he fet d'escriure un ofici habitual i m'obliga a mirar i polir allò que escric, acceptant que hi ha dies que em surten millor i d'altres vegades els escrits són millorables. Sincerament, sigueu com sigueu blogaires, sigueu benvinguts en aquest espai, l'Arlequí us dóna les gràcies per la vostra presència, que crea un vincle entre la literatura, jo i el blog.

Comentaris

McAbeu ha dit…
Moltes felicitats per aquest tercer blogversari! :-))
Maria Consol ha dit…
Moltes felicitats, Arlequí !

Suposo que en aquest 3 anys has tingut moltes hores de silencis i dubtes, de desitjos i renúncies. A tots, siguem com siguem, ens fa més oberts, més forts o, tal vegada, més endinsats en nosaltres mateixos, per a poder conèixer com som en realitat. És a dir, de trobar-nos.

El goig d’expressar-nos no s’ha de perdre però, per a poder fer-ho, també hem de saber donar, igual que rebem, pensaments als altres. Crec és molt bo de caminar per altres contrades blogaires, i sentir el xiuxiueig , a cau d’orella, d’altres petjades.

Una abraçada, des de Sinera.
Clidice ha dit…
Felicitats guapa :)
Arlequí ha dit…
Moltes gràcies, McAbeu, Maria Consol i Clidice :)
Francesc Mompó ha dit…
Trifelicitats senyoreta Valls.
Salut i Terra
pere ha dit…
Tres anys blocaires són majoria d'edat. Felicitats i endavant!
Arlequí ha dit…
Molt agraïda per la felicitació Francesc i Pere!
Elvira FR ha dit…
Moltes felicitats pels tres anys!
Arlequí ha dit…
Moltíssimes gràcies, Elvira!

Entrades populars d'aquest blog

Paisatges literaris: Xiuxiueigs

4t Aniversari bloc Antaviana: Inventa