l'Editorial: 3 anys gairebé 10 mesos de blog

Els llatins deien "tempus fugitus". I és ben cert, que el temps vola i no ens adonarem i ja serem a l'estiu, amb la xafogor, la platja i els convits estiuencs del senyor Valls. I en aquest període de l'any va néixer el blog Antaviana, i la seva creadora l'Arlequí. Així que un bon dia vaig seguir els passos de blogguer i em vaig convertir en blocaire. Aquest espai ja no és tan sols un espai per a publicar textos literaris, sinó que és l'espai literari per a compartir amb tots i totes vosaltres: jocs literaris, entrevistes, qüestions a debat, ressenyes de temes de literatura, ressenyes sobre música, cinema, etc. La veritat és que aquest blog m'ha servit per convertir l'escriure en una activitat més intensa, i també més exigent perquè sempre reviso que els textos estiguin bé. També he après que hi ha tants lectors i lectores com interpretacions d'una lectura, d'un quadre, d'una fotografia. Els estudis filològics i pedagògics diuen que la lectura és una activitat passiva, els blocs han desbancat aquesta idea, perquè vosaltres feu que els textos estiguin en una contínua transformació, i això és el que fa que la literatura i aquest bloc tinguin vida, perquè vosaltres sou la part essencial de l'Arlequí, sense vosaltres ella no tindria raó de ser. I és per això que us agraeixo la vostra constància i participació, i us envio també un petó per fer possible que avui el bloc compleixi 3 anys i gairebé 10 mesos. GRÀCIES!

Comentaris

Yáiza ha dit…
Enhorabona per haver pogut fer crèixer el bloc durant tot aquest temps! Tens molta raó en això que dius: la lectura i l'escriptura han deixat de ser accions passives o unilaterals... i ho han permès les tecnologies 2.0, com els blocs! És tot un món per descobrir.
Sort i endavant!
Arlequí ha dit…
Gràcies, Yáiza. És realment satisfactori que la felicitació vingui d'una de les darreres lectores com tu :) I sí els blocs són tot un mon per descobrir i crec que en comptes de decaure, van "in crescendo".

Una abraçada!
Arlequí ha dit…
Moltes gràcies Quadern de mots!

Una abraçada!
vpamies ha dit…
3 anys i 10 mesos! Cada cop cerquem efemèrides més curioses! ;-)

Felicitats!
Arlequí ha dit…
Això vol dir que el meu bloc es considera una efemèride curiosa? :)

Gràcies, una abraçada, Víctor!
L'apuntador ha dit…
Moltes felicitats!!!
Camí dels quatre anys. Això és molt de temps... Tot canvia, els blogs també. Molts ànims, enhorabona per la varietat de continguts i endavant!

Ja veus que intento no passar-me amb els ... ;)
Arlequí ha dit…
Moltes gràcies, apuntador. Sí quatre anys és molt de temps i tot canvia, com deia Heràclit ;) Gràcies per les floretes... ;)
Josep de Vic. ha dit…
Moltes felicitats i que sgui per molts i molts anys més. Una abraçada.
Arlequí ha dit…
Moltíssimes gràcies, Josep! Sàpigues que he reobert el blog del llibre "A l'altra banda del riu". Una abraçada.

Entrades populars d'aquest blog

Paisatges literaris: Xiuxiueigs

4t Aniversari bloc Antaviana: Inventa