l'Editorial: 3 anys gairebé 10 mesos de blog













Els llatins deien "tempus fugitus". I és ben cert, que el temps vola i no ens adonarem i ja serem a l'estiu, amb la xafogor, la platja i els convits estiuencs del senyor Valls. I en aquest període de l'any va néixer el blog Antaviana, i la seva creadora l'Arlequí. Així que un bon dia vaig seguir els passos de blogguer i em vaig convertir en blocaire. Aquest espai ja no és tan sols un espai per a publicar textos literaris, sinó que és l'espai literari per a compartir amb tots i totes vosaltres: jocs literaris, entrevistes, qüestions a debat, ressenyes de temes de literatura, ressenyes sobre música, cinema, etc. La veritat és que aquest blog m'ha servit per convertir l'escriure en una activitat més intensa, i també més exigent perquè sempre reviso que els textos estiguin bé. També he après que hi ha tants lectors i lectores com interpretacions d'una lectura, d'un quadre, d'una fotografia. Els estudis filològics i pedagògics diuen que la lectura és una activitat passiva, els blocs han desbancat aquesta idea, perquè vosaltres feu que els textos estiguin en una contínua transformació, i això és el que fa que la literatura i aquest bloc tinguin vida, perquè vosaltres sou la part essencial de l'Arlequí, sense vosaltres ella no tindria raó de ser. I és per això que us agraeixo la vostra constància i participació, i us envio també un petó per fer possible que avui el bloc compleixi 3 anys i gairebé 10 mesos. GRÀCIES!

Comentaris

  1. Enhorabona per haver pogut fer crèixer el bloc durant tot aquest temps! Tens molta raó en això que dius: la lectura i l'escriptura han deixat de ser accions passives o unilaterals... i ho han permès les tecnologies 2.0, com els blocs! És tot un món per descobrir.
    Sort i endavant!

    ResponElimina
  2. Gràcies, Yáiza. És realment satisfactori que la felicitació vingui d'una de les darreres lectores com tu :) I sí els blocs són tot un mon per descobrir i crec que en comptes de decaure, van "in crescendo".

    Una abraçada!

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies Quadern de mots!

    Una abraçada!

    ResponElimina
  4. 3 anys i 10 mesos! Cada cop cerquem efemèrides més curioses! ;-)

    Felicitats!

    ResponElimina
  5. Això vol dir que el meu bloc es considera una efemèride curiosa? :)

    Gràcies, una abraçada, Víctor!

    ResponElimina
  6. Moltes felicitats!!!
    Camí dels quatre anys. Això és molt de temps... Tot canvia, els blogs també. Molts ànims, enhorabona per la varietat de continguts i endavant!

    Ja veus que intento no passar-me amb els ... ;)

    ResponElimina
  7. Moltes gràcies, apuntador. Sí quatre anys és molt de temps i tot canvia, com deia Heràclit ;) Gràcies per les floretes... ;)

    ResponElimina
  8. Moltes felicitats i que sgui per molts i molts anys més. Una abraçada.

    ResponElimina
  9. Moltíssimes gràcies, Josep! Sàpigues que he reobert el blog del llibre "A l'altra banda del riu". Una abraçada.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Música i literatura: Els amants de Vicent Andrés Estellés

El poema del mes: Cambra de Tardor"