El taller: Nova seccióAvui és dia de novetats. Encetem El taller, una secció on podreu crear, inventar, escriure... a partir d'una imatge extreta d'internet. Avui us proposo que escriviu un microconte, conte, poema, aforisme... inspirant-vos en aquesta bella imatge.


Comentaris

Helena Bonals ha dit…
Lectura d'estiu

Com submergir-se
al mar, entrar en un llibre.
Sorra, les lletres.
Roser ha dit…
Preciós! Moltīssimes gràcies, Helena!
Carme Rosanas ha dit…
Llargues les hores
de l'estiu que comença.
Ones de llibres,
amarant-me d'històries.
Suro la vida.
Teresa Ribera ha dit…
La petita Mary
Amb els ulls ben oberts fitant l'horitzó i sorpresa per la cresta lluent que s'acosta. Immòbil i olorant salabrors. Omplint-se els ulls de maragda.
-El mar! El mar!El somni s'ha fet realitat.
Nascuda i agombolada amb mots d'una ment fabulosa, la petita Mary ha eixit d'un llibre antic i avui es cabussarà al mar.
Roser Caño Valls ha dit…
Quanta intensitat poètica, Carme! Celebro i agraeixo la teva participació!

Moltes gràcies i bon estiu!

Teresa Ribera, benvinguda al bloc Antaviana! Quina història tan bonica, plena de tendresa, màgia i somnis. Moltes gràcies i bon estiu!
M. Roser ha dit…
Jo era una una de muntanya, acostumada a triscar entre camins i dreceres, quan les circumstàncies de la vida, em van portar a Canet de Mar. Vaig descobrir el mar als deu anys i mi vaig remullar els peus per primera vegada. Des d'una casa a mitja costa hi vaig arribar amb la tartana, la mateixa que fèiem servir per anar al poble, però la mula, aquell dia semblava més contenta, com si pressentís alguna cosa màgica.
Bon estiu.